Meniu Acasa

Scorpion

Trupa Scorpion - covers 2017
  • Adaugat de : Admin
  • Categorie : info
  • Comentarii : 1 comentarii
  • Taguri : formatie de nunta, trupa de nunta, cover, muzica

Trupa Scorpion - covers 2017 21-10-2017


 

Piese de mare succes pentru anul 2017.

Formaţia Scorpion înseamnă energie. În club, pe scenă, în spectacole, la radio sau televiziune, la nunti si petreceri private, sau in oricare alt eveniment important pentru tine atunci când vrei să dansezi, vrei să te eliberezi, vrei să traieşti muzica.
Pe acordurile muzicii formaţiei Scorpion te îndrăgosteşti, te eliberezi, vibrezi. Nu e o întâmplare ca zeci de perechi de îndrăgostiţi invita formaţia Scorpion să cânte la cele mai importante evenimente din vieţile lor: la zeci de nunti de neuitat, unde melodiile trupei, crează o atmosferă magică pentru cei ce îşi unesc destinele.
,,Nunta este un moment unic în viaţa fiecăruia, iar noi acordăm importanţa cuvenită acestui eveniment astfel încât nunta ta să rămână o amintire nepreţuită. Singura trupã care ştie sã facă o adevarată atmosferă de petrecere. Multumim tuturor celor care organizează evenimente speciale în compania noastră, pe care ne bazăm şi de acum înainte. Mii de mulţumiri şi celor care ne-au trimis mesaje de apreciere în site-ul nostru".

Trupa Scorpion - Covers 2017
https://www.facebook.com/TrupaScorpion
www.formatiascorpion.ro
Pentru evenimente: 0744361873
https://www.youtube.com/watch?v=sw47Tj5O_wM

Video


Comentarii

Edi M. - 21.10.2017 @ 12:23:30

Mare trupă, concert total, super profi! Bravo cu miliarde! Adevăraţi muzicieni, cum de multă vreme nu au mai apărut în Bucuresti şi nici în România nu-s prea mulţi. Mi-aţi transferat total verva şi bucuria voastră de a cânta. Un show excepţional, de mare clasă, cu o orchestraţie impecabibilă, cu un repertoriu divers, legat într-o regie genială. Solistii - superlativ, armonia perfectă, mişcarea scenică fără reproş. Minunat! Minunat! Minunat! Aveţi mare viitor. Mi-e ciudă că n-am ştiut de voi până acum, dar mi-a crescut inima că se nasc şi în Romania talente de mare valoare.

Adauga Comentariu