Meniu Acasa

Scorpion

Formatia Scorpion 20 de ani de la infiintare
  • Adaugat de : Admin
  • Categorie : info
  • Comentarii : 1 comentarii
  • Taguri : formatie nunta Bucuresti, formatie nunta Pitesti

Formatia Scorpion 20 de ani de la infiintare 28-10-2013


 

Formatie nunta Bucuresti, formatie nunta Pitesti - formatia Scorpion este singura trupa plina de viata care stie sa invioreze atmosfera evenimentului tau. Atat in club cat si pe scena in spectacole sau la radio si televiziune sau in oricare alt eveniment important pentru tine, atunci când vrei sa dansezi, vrei sa te eliberezi, vrei sa traiesti muzica, formatia Scorpion atinge toate standardele distractiei.

Formatia Scorpion anunta toti prietenii ca anul acesta împlinește 20 de ani de la infiintare. Cu aceasta ocazie, pe piata muzicala va fi prezent un nou CD al trupei care este posibil sa aiba un mare succes asa cum a avut de fiecare data.

Mai mult de atat Formatia Scorpion anunta ca s-a alaturat un nou membru si anume o solista de muzica usoara deosebit de frumoasa si talentata, care alaturi de ceilalti membrii ai trupei, va face un show incendiar la evenimentele dumneavoastra.

Formatia Scorpion formatie nunta Bucuresti este unica formatie care da un suflu de neuitat evenimentului tau.

Din acest motiv putem afirma ca perechile de indragostiti invita formatia Scorpion, formatie nunta Bucuresti, formatie nunta Pitesti sa cante la cele mai importante evenimente din vietile lor, la nunti de neuitat unde melodiile trupei creaza o atmosfera magica pentru cei ce isi unesc destinele.

 

Video

Niciun videoclip disponibil.


Comentarii

Matea - 12.02.2014 @ 20:38:51

La multi ani si bafta. Sunteti cei mai tari

Adauga Comentariu