Meniu Acasa

Scorpion

Echipamentele trupei Scorpion
  • Adaugat de : Admin
  • Categorie :
  • Comentarii : 0 comentarii
  • Taguri : scena, lumini, sunet

Echipamentele trupei Scorpion 08-02-2020


 

Daca Trupa Scorpion este alegerea dumneavoasta pentru evenimentul organizat, aveti parte, pe langa o atmosfera electrizanta cu muzica de petrecere live, si de cateva beneficii pe care le oferim bonus.

Pentru ca ne dorim sa realizam evenimente de neuitat, momente unice care sa va surpinda Trupa Scorpion va ofera ca BONUS urmatoarele:

Scena

In functie de spatiul disponibil, avem posibilitatea de a monta scena profesionala pentru sustinerea instrumentelor muzicale, a luminilor profesionale, a echipamentelor pentru efecte speciale, a instalatiei de amplificare a sunetului.

Sistem de sunet si lumini profesionale

Asiguram pentru orice eveniment, sistem profesional de sunet si lumini, acestea fiind elemente esentiale pentru un show reusit. La sistemul de lumini folosim echipamente ce incorporeaza cele mai noi tehnologii. Ele asigura un joc de lumini placut, antrenant, ce completeaza atmosfera creata de artistii formatiei.

Evident ca sistemul de sonorizare are o importanta cruciala in reusita evenimentului. Am ales producatori de top din domeniu pentru ca dvs. sa beneficiati de un sunet clar, fara distorsiuni care sa puna in valoare talentul artistilor din componenta trupei.

Video

Niciun videoclip disponibil.


Comentarii

Adauga Comentariu