Meniu Acasa

Scorpion

Cum sa alegi formatia pentru nunta?
  • Adaugat de : Admin
  • Categorie : Info
  • Comentarii : 0 comentarii
  • Taguri : formatie nunta Bucuresti, formatie nunta Pitesti

Cum sa alegi formatia pentru nunta? 25-09-2013


Cum sa alegi formatia pentru nunta?

Multe detalii sunt la fel de importante, insa cel mai esential detaliu este distractia invitatilor. Teoretic se spune ca toti invitatii sau majoritatea lor prefera un anumit gen de muzica, dar nu este asa. Invitatii sunt de diferite varste, cu diverse preferinte muzicale: unora le place muzica usoara romaneasca sau internationala, altora clasic, altora muzica de petrecere pe care mai multe formatii de nunta le abordeaza, etc.

Cum sa multumesti fiecare invitat?

Pentru inceput verificati lista invitatilor. Verificati varsta acestora, stabiliti majoritatea si faceti o lista cu cateva genuri muzicale comune. Chiar daca evenimentul este al vostru,  nu puteti alege o muzica numai asa cum va place, mai ales daca preferintele voastre nu coincid cu ale invitatilor (de exemplu manele). Ideal este sa tineti cont si de  gusturile lor pentru ca formatia pe care o alegeti este destinata distractiei tuturor. Aici trebuie sa tineti cont ca formatia sa interpreteze toate genurile muzicale: muzica usoara romaneasca, muzica internationala, muzica de petrecere, jocuri romanesti din toate zonele tarii, etc.

Formatia pentru nunta

O nunta cu formatie creaza o atmosfera plina de dinamism. Cu o prezenta oriunde in tara dar in deosebi ca formatie nunta Bucuresti si formatie nunta Pitesti, formatia Scorpion stie sa faca o adevarata petrecere la evenimentele dumneavoastra.

Nu angaja o formatie fara experienta in domeniu (nunti, botezuri), de la un bar oarecare.
Poate parea o idee foarte buna daca tii cont de un buget restrans dar, sigur nu sunt muzicieni profesionisti si fac din muzica un hobby. In plus, exista posibilitatea sa nu dispuna de aparatura necesara pentru un eveniment pe care ti-l doresti sa fie cat mai special si multumirea unor invitati care vor discuta de evenimentul tau cu placere.

Video

Niciun videoclip disponibil.


Comentarii

Adauga Comentariu