Meniu Acasa

Scorpion

Cum alegi trupa pentru evenimente
  • Adaugat de : Admin
  • Categorie : info
  • Comentarii : 1 comentarii
  • Taguri : formatie nunta bucuresti, formatie nunta pitesti, formatie de nunta, formatii nunta, muzica de nunta, obiceiuri de nunti

Cum alegi trupa pentru evenimente 05-04-2014


 

CUM ALEGEM TRUPA PENTRU EVENIMENTE

 Dacă nu ești un organizator de evenimente profesionist, atunci aceste instructiuni scrise vor fi foarte folositoare in alegerea de trupe pentru diverse evenimente.

ALEGE muzica potrivită pentru evenimentul dvs.

Nu cred ca avem limita atunci cand vine vorba de alegerea trupelor din tara asta de unde puteți alege pentru evenimentul dumneavoastra dupa preferinte: Muzica de petrecere, Dance, Jazz, Pop, Rock, Soul, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa iti cunosti foarte bine invitatii. Nu poti aduce o trupa de muzica usoara pentru invitati care stau pe ringul de dans numai cand aud jocuri populare. Nu intotdeauna trupa care straluceste cu un gen muzical la un eveniment va avea acelasi succes si la altul, in prezentra altor invitati.

Marea majoritate a trupelor din Romania s-a oprit la un gen muzical incercand sa abordeze si alte genuri muzicale din obligatie, ,,pentru ca asa se cere la nunta”.

Bugetul este  un factor foarte important atunci când vine vorba de selectarea trupei pentru eveniment. Cu siguranta pretul este un factor care departajeaza trupele. Foarte multe persoane cred ca poti avea calitate si la pret mai mic. La alegerea trupei  nu prea se potriveste. Fiecare membru cu experienta al trupei va trebui motivat. Ca exemplu, o trupa care se respecta, poate cere intre 800-3500 Euro, in functie de programul orar, data evenimentului (sezonul), distanta pana la locul evenimentului.

Un CD sau DVD demo este un bun punct de plecare pentru a face selecție intre trupele preferate - dar absolut nimic nu face mai mult ca o vizualizare live.  Este bine sa vedeti ce instrumente detin, sonorizare, animatia pe care o fac, etc. Atentie la melodiile care sunt pe internet unde se spune ca sunt LIVE... In realitate sunt facute prin studiouri si mixate pe la evenimente.

Discutia cu trupa trebuie sa fie una foarte serioasa.  O trupa de profesionisti ar trebui să vă ofere un contract de angajament, care va sublinia tot ceea ce va oferi pentru eveniment și de asemenea, ceea ce se poate aștepta de la tine, ca si client. Un contract de angajare ar trebui să contina in mod clar: Obiectul contractului, durata contractului, valoarea si modul de plata (unde va fi scris acontul si pretul final cu toate taxele incluse, pret care va ramane neschimbat pana la sfarsitul evenimentului), obligatiile partilor, Anularea contractului si politica de forta majora. Bineinteles ca la sfarsit trebuie semnat si stampilat.

Atentie!!! NU INCHEIATI CONTRACTE CU PERSOANE NEAUTORIZATE, CARE NU DETIN POSIBILITATEA STAMPILARII DOCUMENTULUI SEMNAT. Numai atunci cand contractul este oficial aveti siguranta ca trupa va veni la evenimentul dumneavoastra asa cum scrie in contract. Legile din Romania obliga trupele sa se autorizeze.  

SCORPION LIVE MUSIC BAND

Un grup profesional de muzicieni cu vocalisti deosebiti si dansatori excelenti.

Trupa a cantat in locatii foarte variate, de la cazinouri la hoteluri si cluburi,  concerte cu public de toate dimensiunile, nunti, etc. SCORPION LIVE MUSIC BAND  este intordeauna gata  pentru scenă și efectuează un spectacol interesant, cu o varietate de stiluri.

Trupa Scorpion poate spune ca abordeaza aproape orice gen muzical deoarece pentru fiecare gen exista un membru in trupa, care canta din placere si nu pentru ca asa se cere...

Totodata Scorpion incheie contracte oficiale cu toti clientii.

Mult succes pentru a ne gasi disponibili pentru evenimentul dumneavoastra.

 

Video

Niciun videoclip disponibil.


Comentarii

Ioanitescu M. - 10.04.2014 @ 19:07:43

Eu ma bucur ca v-am gasit disponibili. Am scris pe invitatii ca sunteti prezenti si de la cei mai tineri la cei mai varstnici se bucura si abia asteapta nunta noastra. In formula de acum nu aveti rivali intre trupele din tara.

Adauga Comentariu