Meniu Acasa

Scorpion

Cum alegem sonorizarea la un eveniment
  • Adaugat de : Admin
  • Categorie : info evenimente
  • Comentarii : 1 comentarii
  • Taguri : formatie nunta Bucuresti, Formatie nunta Pitesti, formatii nunta, muzica de nunta

Cum alegem sonorizarea la un eveniment 18-04-2014


Alege o sonorizare adecvata petrecerii

In cazul unei nunti, fiecare alegere este importanta: restaurantul, meniul, decoratiunile, tinuta mirelui si a miresei, fotograful, artificiile, porumbeii, confetti, etc.

Cea mai importanta alegere, este de departe, trupa care va canta obligatoriu live la evenimentul dumneavoastra.  Trebuie stiut faptul ca degeaba ai niste profesionisti care canta foarte bine, daca sonorizarea nu este ceea ce trebuie, sau daca sonorizarea este ok si muzicantii sunt incepatori.

Alegerea unei trupe care detine o sonorizare adecvata este foarte importanta pentru reusita petrecerii, fie nunta, botez, aniversare sau o seara de club.

Toti care au participat pe la evenimente au discutat ca totul a fost ok numai ca ,,trupa a cantat foarte tare” si ca sa se rezbune au considerat ca au cantat la vomum mare pentru a-si acoperi greselile. Total gresit! O nota muzicala cantata fals la un volum mare, se aude tot fals.  Numai ca cei care au cantat nu au sonorizarea care trebuie.

Pentru a ocoli aceste probleme cu sunetul, trupa are nevoie de sisteme profesionale speciale pentru fiecare tip de eveniment (monitoare de control, In-ear monitors, microfoane profesionale, etc).

 O sonorizare buna, fara distorsiuni, este foarte importanta pentru o petrecere cu multi invitati.  Sunetul trebuie sa fie impecabil, pentru a impresiona toate tipurile de invitati. Sonorizarea trebuie sa tina cont de nivelul de zgomot, de locatia in sine, de ceea ce se doreste. Cu siguranta, toti prefera sunetul impecabil, fara microfonie, fara momente care deranjeaza. Nu este nici placut, nici profesionist sa faci probe la microfon atunci cand invitatii sunt la locul desfasurarii evenimentului. Sonorizarea si instrumentele se instaleaza mult inainte, trebuie sa se faca toate probele necesare cu toti membrii trupei, in functie de locatie.  Oprirea muzicii in timpul dansului sau concertului live din cauza aparaturii, este o mare problema.

Pentru a nu avea parte de aceste probleme, apelati la profesionisti care au investit zeci de mii de euro in aparatura si instrumente de ultima generatie, cu experienta mare in domeniu. Ca exemplu, numai un microfon pentru live este cel putin 1000 Euro.

Scorpion Live Music Band face parte din putinele trupe care au o sonorizare proprie si un staff cu pregatire de specialitate pentru toate tipurile de spectacole.

Dotarea tehnica de inalta calitate combinata cu pregatirea si experienta specialistilor sunt garantia faptului ca evenimentul dumneavoastra va fi cu siguranta impecabil. Scorpion Live Music Band detine echipamentele si cunostintele necesare pentru a amplifica spatiilor cu audienta de la 50 la 2000 de persoane, fie ca este vorba de o nunta, concert sau orice alt tip de eveniment.

Incredibil, toate acestea la preturi fara concurenta.

 

Video

Niciun videoclip disponibil.


Comentarii

Alin H. - 25.04.2014 @ 20:48:37

O sonorizare absolut ok, cu sunet plin si care nu deranjeaza. Imi place tot ce face Scorpion. Este o trupa de show.

Adauga Comentariu